Ervaringen van klanten

Sharon liet op 9 juli 2018 weten:

Alle 5 mijn paarden zijn op het moment erg happy en gezond. Mede te danken aan jouw super voer!!Leonne Holthuizen liet op 7 augustus 2018 weten:

Sinds een half jaar voer ik onze paarden de producten van Equifyt. Het is een uitéénlopend groepje, van een oude Fjord en Shetlander t/m Lusitano sportpaarden.

Mijn doel was om zo min mogelijk verschillende voertonnen te hebben, maar wel zo dat iedereen binnen krijgt wat ie nodig heeft. Dat heb ik nu bij Equifyt gevonden. De twee oude paarden krijgen de senior, dat is mooi fijn voer zodat ze dat makkelijk kunnen kauwen met hun oude gebit. De recreatie/sportpaarden krijgen Pre-Active. Ze eten het allemaal erg graag en zitten goed in hun vel. Ik wilde graag graan vrij voer uitproberen om te kijken wat het voor de paarden doet. En ik merk echt verschil. Onze merrie was erg schrikachtig en druk, en ze is nu echt veel relaxter geworden dankzij het lage suiker en zetmeel gehalte in Pre-Active, terwijl de prestaties er niet onder lijden.

Kortom, we zijn zeer tevreden over de producten van Equifyt!