Gezond wonen

De laatste 25 jaar is er veel veranderd in ons milieu, onze voeding en in onze woning. Van de mens wordt verwacht, dat men nog sneller en nog efficiënter werkt en dat men altijd bereikbaar is. Alles moet snel en men heeft geen tijd meer om het lichaam weer tot rust te laten komen. Bijna ieder huishouden heeft minimaal 1 mobiele telefoon, een DECT telefoon, WIFI en andere draadloze communicatie in huis en dan ook nog het liefste naast je bed, want stel je voor dat je een oproep zou missen. Veel mensen worden 's morgens moe wakker, terwijl het lichaam zich 's nachts zou moeten herstellen en opladen. Veel kinderen in groep 6 van de basisschool hebben al een mobiele telefoon. 

Niet alleen het menselijk lichaam, maar ook ons drinkwater, dieren en onze voeding worden negatief beïnvloed door o.a. Elektromagnetisch straling, kunstmest en bestrijdingsmiddelen. Zie voor meer informatie Gezond water. Wanneer wij ons voeden met producten die vol zitten met bestrijdingsmiddelen, E- nummers en kunstmatige geur- en smaakstoffen dan is dit geen voeding voor ons lichaam. Wij verliezen onze energie en worden vatbaar voor ziekten.

Heeft u last van vage klachten zoals hoofdpijn, slaapproblemen, onverklaarbare depressie, geen energie hebben?

In een groot aantal gevallen kan Terra Unique u helpen om uw leefomgeving weer gezond te krijgen door o.a.:

- Transformer stickers voor de mobiele telefoon en DECT telefoons. Transformer stickers zorgen ervoor dat de bloedplaatjes tijdens het mobiel bellen niet meer verkleven.

- Aquarius Vitaliser® eventueel met aarding. Zie voor meer informatie Gezond water. De aarding zorgt ervoor dat negatieve straling zoals wateraders in huis geneutraliseerd worden. Wij kunnen bij u thuis komen om u te laten ervaren middels een demo wat de Aquarius Vitaliser® voor u kan betekenen.

Klik op Producten voor meer informatie.